Diensten

 

Traditioneel stukadoorswerk:
Het aanbrengen van schuurwerk en pleisterwerk op wanden en plafonds.

Machinaal stukadoorswerk:
Het aanbrengen van gipsspuitwerk en cementpleisters achter tegelwerk en buitengevels.

Spachtelpleisters:
Spachtelpleisters worden meestal handmatig nadat de muur evt. een voorbehandeling heeft gehad op de muur aangebracht in verschillende structuren en kleuren. Wij werken meestal met SPS spachtelpleisters  of met Prinsen (www.prinssen.net) spachtelpleisters.

Spackspuitwerk:
Spackspuitwerk kan zowel op plafonds dan op muren aangebracht worden. Er zijn verschillende kwaliteiten. (B.v. op een muur een hardere kwaliteit dan op het plafond) Er wordt door ons in principe met Brander gespoten (www.brander.nl)  omdat dit een kwalitatieve goede spack is. Er kan in alle gewenste kleuren gespoten worden(m.u.v. sommige donkere kleuren)

Lijstwerk:
Het plaatsen van diverse lijsten en ornamenten van gips, kunstof en nmc lijsten. Er wordt gebruik gemaakt van lijsten die met de hand zijn getrokken. Hierdoor zijn ze recht, strak en hebben een uiterst gladde afwerking. Ofschoon ze met de hand zijn getrokken zijn ze vrijwel identiek zodat u bij ons geen dikteverschil zult aantreffen. Om het beste resultaat te krijgen worden alle sierlijsten en ornamenten vervaardigd uit een speciaal soort gips. ( www.kwabo.nl )

Cementdekvloeren:
Cementdekvloeren kunnen in diverse kwaliteiten en diktes worden aangebracht. Graag zullen wij u hierin adviseren.

Sauswerk:
Sauswerk inclusief het sausklaar maken van de gestukadoorde wanden kunnen wij voor u verzorgen in meerdere kleuren.

Speciale wandafwerking:
Voorbeelden hiervan:

  • Stucco Stucco mat

  • Pandomo

  • Schuurwerk

  • Metalics

  • Sigmulto